Zrenjanin- Povodom predstojećih praznika gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura posetio je danas Osnovnu i srednju školu “9. maj” i tom prilikom uručio novogodišnje paketiće učenicima nižih razreda te škole.

Poželevši im lepšu i srećniju Novu godinu, gradonačelnik je rekao da Grad Zrenjanin već tradicionalno, svake godine, obezbeđuje paketiće za mališane u našem gradu.

– Krenuli smo dodelom paketića za decu u Osnovnoj i srednjoj školi “9.maj”, nastavićemo u Centru za pružanje usluga socijalne zaštite Grada Zrenjanina – “Most”, Dnevnom centru za decu i mlade sa invaliditetom „Alternativa“, Dnevnom centru “Našoj priča” i deci korisnicima Narodne kuhinje. Ovim malim znakom paženje želimo da obradujemo naše najmlađe, da im poželimo srećne predstojeće novogodišnje i božićne praznike i ukažemo da Grad Zrenjanin i svi mi mislimo na njih – poručio je gradonačelnik Salapura.


Direktorka škole Snežana Vukić je, zahvalivši se Gradu i gradonačelniku, kazala da se učenici neizmerno raduju poklonima, a kao i svaki put, raduju se i poseti gradonačelnika.

Inače, paketiće u toj školi dobiće 150 učenika, a Grad je pripremio oko hiljadu novogodišnjih paketića za najmlađe sugrađane.