Trgovinski lanac Gomex je u petak, 10. decembra, svečano otvorio prvi maloprodajni objekat u Svilajncu, na adresi Nadežde Petrović 31.

Prodavnica je počela sa radom u 9 časova, a prostor od preko 400m2 je savremeno i funkcionalno opremljen, kako bi kupcima obezbedio ugodnu kupovinu, uz standardno niske cene.

Raznovrstan asortiman od preko 6000 svakodnevno potrebnih artikala sada je dostupan u ovom objektu od ponedeljka do nedelje, od 7 do 21h. Iz ponude se posebno izdvaja sveže meso Gomex-ove robne marke “Graničar”, ali i uvek sveže voće i povrće, po akcijskim cenama. Objekat poseduje sopstvenu pekaru, te će potrošačima u svakom trenutku biti dostupni svež hleb i pecivo.

Zarad brže i efikasnije usluge, u prodavnici su postavljene tri kase i zaposleno je 15 kolega. Za praktičnu kupovinu je obezbeđen i prostran parking, kao i prilaz za invalide. Otvaranje je obeležio dolazak velikog broja kupaca za koje je Gomex pripremio posebne akcije i promocije, a petstoti i hiljaditi kupac su bili srećni dobitnici televizora Fox.

Svi potrošači su imali mogućnost da besplatno dobiju svoju loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvare dodatne popuste i sakupljaju keširiće. Ovom prilikom su predstavljeni i Smart kuponi koji se nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara dobijaju putem Gomex aplikacije. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.