Zrenjanin- Poslednjeg dana 2021. godine u centru Zrenjanina na Trgu slobode održana je još jedna  tradicionalna manifestacija “Novogodišnja čarolija- Grad otvorenog srca”. Najmlađi Zrenjaninci napravili su najbolji uvod u novogodišnje veselje, a u tome su im pomagali Deda Mrazevi. 

Nastupali su Gradski dečiji hor, hor vrtića “Vila” i “Crvenkapa”, horić “Sanjalice”, Gimnastičko plesni klub “Free Dance” i CEKOM – Centar za kreativno odrastanje mladih, sa predstavom “Da li gusari dobijaju paketiće?”.

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac podelio je mališanima paketiće.

Manifestaciju „Grad otvorenog srca“ organizovali su Grad Zrenjanin, Turistička organizacija grada i Kulturni centar Zrenjanina.

 

Večeras, od 23 časova,  na Trgu slobode  počinje koncert domaće grupe “ABBA real tribute band” koji će trajati do pola jedan, a tačno u ponoć sve koji se odluče da Novu 2022. godinu dočekaju na otvorenom očekuje spektakularan vatromet!

 

Pogledajte kakvo nas vreme očekuje za doček i prvog dana 2022. godine

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Grada Zrenjanina, koji je dodelio sredstva za realizaciju projekta „Klikom do zrenjaninskih vesti.“