Nakon završetka radova deo državnog puta Zrenjanin-Ečka je 26. decembra u prepodnevnim časovima otvoren za saobraćaj (foto: VIK ZR)

Zrenjanin- JKP „Vodovod i kanalizacija“  je u predviđenom roku u petak 25. decembra završilo radove na izgradnji dela atmosferske kanalizacione mreže koji se proteže ispod državnog puta Zrenjanin – Ečka, a za potrebe industrijske zone „Jugoistok 2“.

Završeni su i radovi na vraćanju putne površine u prvobitno stanje, a u proteklih dva dana vršeno je uklanjanje građevinskog materijala i pranje asfalta kako bi se u potpunosti obezbedili uslovi za bezbedno i neometano funkcionisanje saobraćaja.

 

U nedelju 26. decembra u prepodnevnim časovima uklonjene su znakovne blokade i deonica puta Zrenjanin – Ečka je ponovo otvorena za saobraćaj.

Privremeni krak puta koji je korišćen tokom izvođenja radova, a koji je omogućio neometano funkcionisanje saobraćaja, je zatvoren i obeležen saobraćajnom signalizacijom.

Privremeni put, koji je korišćen tokom radova, je zatvoren i obeležen saobraćajnom signalizacijom (foto: VIK ZR)

 

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin nastavlja radove na izgradnji atmosferske kanalizacije prečnika 2000 milimetara, a do sada su za potrebe industrijske zone „Jugoistok 2“ završeni radovi na dogradnji vodovodne mreže u dužini od 3 kilometra, kao i radovi na izgradnji priključka na fekalnu kanalizacionu mrežu sa pripadajućom fekalnom mrežom u dužini od 400 metara.