ZRENJANIN- Zbog radova na izgradnji benzinske stanice NIS “Zrenjanin centar”, za saobraćaj je zatvorena jedna traka na delu Bulevara Milutina Milankovića – magistrale, u smeru od stare specijalističke poliklinike ka centru grada, između autobuskog stajališta i raskrsnice kod Karađorđevog trga. Osim za saobraćaj motornih vozila, zatvoreni su i deo trotoara i biciklistička staza, tako da se pešacima i biciklistima preporučuje prelazak na suprotnu stranu ulice. To je regulisano i saobraćajnom signalizacijom.

Svi učesnici u saobraćaju pozivaju se na oprez, posebno iz razloga što je i semaforska signalizacija na raskrsnici magistrale i Ulice dr Emila Gavrila trenutno u režimu “trepćuće žuto”, zbog zamene jednog oštećenog uređaja.

Saobraćajna traka zatvorena je zbog izgradnje prilaznog puta benzinskoj stanici, na koju će se ulaziti sa magistrale i to samo iz smera stare specijalističke poliklinike. U toku su i radovi na objektima same stanice, na denivelisanom terenu koji je u međuvremenu priveden nameni, izgradnjom potpornih zidova i nasipanjem.

Izvođač radova je konzorcijum “Bokirus Moskva inženjering d.o.o. – Jedinstvo a.d.” Beograd, a rok za završetak radova je kraj decembra ove godine, u skladu sa vremenskim uslovima na gradilištu.