Zrenjanin- Izgradnja novih zgrada kompanije BMT Lux Invest, na prostoru  od ulice Žarka Zrenjanina sve do Maxi marketa kod Glavne pijace, udaljenom svega 500 metara od centra grada, započeta je i radovi na njima su uveliko u toku. Građevinski radovi vrše se u dve faze, a očekuje se da će objekat u prvoj fazi biti gotov avgusta 2022. godine, a u drugoj decembra iste godine.

Iz BMT LUX-a ističu da su veoma zahvalni za pruženo poverenje, koje se najviše  ogleda u velikom broju kupljenih stanova.

„Inače veliko interesovanje je iskazano  za već izgrađene stanove u ulici Rade Končara, a posebno smo ponosni na činjenicu da su se stanovi u Žarka Zrenjanina skoro svi prodali iako smo u prvoj fazi izgradnje. Iz iskustva možemo da kažemo da su se ljudi odlučili za nas, jer su prepoznali kvalitet i naš odnos prema budućim kupcima.  Naša zgrada u ulici Rade Končara  je više puta proglašena za najlepšu u Zrenjaninu“- rekli su iz BMT LUX-a.

Projekat u ulici Žarka Zrenjanina

Stambeni kompleks u ulici Žarka Zrenjanina projektovan je prema principima vrhunske gradnje i po meri savremenog života. Kompleks je podeljen u dve lamele koje će biti sagrađene na atraktivnoj lokaciji u Zrenjaninu u ulici Žarka Zrenjanina br. 14. Gradnja je planirana u dve faze, i to u prvoj fazi objekat spratnosti P+4+PS (povučeni sprat) u okviru koga će se nalaziti 46 stanova i 3 poslovna prostora. U drugoj fazi biće izgrađen objekat spratnosti Po+VP+4+PS sa 40 stanova i 17 garažnih mesta. U dvorišnom delu kompleksa predviđeno je parkiranje i organizovanje zelenih površina.

Radovi u ul. Žarka Zrenjanina uveliko traju

Ovaj kompleks odlikuje funkcionalan raspored i moderan dizajn, kao i različite strukture stanova, što da daje mogućnost pronalaženja idealne nekretnine za potrebe svake parodice, od najmanjeg do velikog domaćinstva.

POGLEDAJTE VIDEO PRILOG IZGRADNJE ZGRADE U ULICI ŽARKA ZRENJANINA OVDE:

Prilikom izgradnje navedenog objekta koristićemo najmodernije materijale visokog kvaliteta, termo klima blok, šestokomorni PVC profil sa dvoslojnim staklom punjeno argonom, stakla 4 godišnja doba sa zaštitom od UV zračenja, antracid boje. Ulazna vrata zgrade biće opremljena interfonom, dok su ulazna vrata u stanovima osigurana sistemom “ONE TOUCH LOCK”. Keramika je italijanske i španske proizvodnje prve klase, dok je grejanje podno na zemni gas sa ugrađenim kalolimetrima za svaki stan.

Zakažite sastanak na brojeve telefona: 063/776 – 95 – 37; 062/520- 200; 060/539 – 99 – 85; 023/604 – 952 ili dođite u prodajnu kancelariju BMT LUX INVEST-a koja se nalazi u ulici Rade Končara 14A.

ZA DETALJNE INFORMACIJE POSETITE SAJT OVDE

ZAPRATITE FACEBOOK STRANICU

INSTRAGAM BMT LUX