Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 1X2 karte za dečji animirani film „Moje slatko čudovište“ koji će se prikazivati u nedelju, 20. februara, u 11 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public) Ime dobitnika objavićemo sutra.

 

Ova bajkovita priča namenjena je celoj porodici. Film je sinhronizovan na srpski jezik i prikazuje se u dva termina od 11 i od 16 časova.

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po popularnoj ceni od 250 dinara.

Nekada davno, iza sedam mora i iza sedam gora živela je neobična princeza Barbara koja je želela malo više od uobičajenog života jedne princeze u kraljevstvu. Buntovni duh je doveo do još neobičnijeg prijateljstva sa čudovištem.

Žanr: animacija

Režija: Viktor Glukhushin, Maksim Volko

Scenario: Aleksandr Arkhipov, Dmitriy Novoselov

Sinhronizacija uloga: Bojana Radovanović, Marko Kon, Nemanja Mihajlović, Vukan Vujović, Aleksandar Stojanović, Marta Mijatović, Dejana Radaković, Jovana Pantić, Stevan Matić, Nemanja Simić.