Sport- U prijateljskoj utakmici, koja se danas odigrala na stadionu kraj „Skrobare“, fudbaleri Radničkog savladali su ekipu Poleta iz Idvora rezultatom 5:1.

Nakon asistencije Ilića kapiten Krstinić u 5 minutu  sa 18 metara pogađa levi ugao golmana Cvitanovića za 1:0. Ilić u 11. minut povećava na 2:0. Na kraju drugog poluvremena Ćušić po levoj strani proigrava Jankovića koji loptu povlači do šesnaesterca i pogađa za 3:0.

Na početku drugog poluvremena, nakon snažnog šuta sa 20 metara, igrač gostiju  Skokna pogađa prečku golmana Lekića. Gosti preko Kovačevića  postižu pogodak za 3:1.  Nedugo zatim Krstinić probija po desnoj strani i pogađa suprotan ugao za 4:1. Treneri obe ekipe na sredini drugog poluvremena  izmenili su sastave, da bi zadnji pogodak postigao Gajilović nakon asistencije Kozlovačkog za konačnih 5:1.

FK Radnički:Lekić, Ćušić, Bačvanski, Jovanov, Petković, Dučić, Krasić, Gajilović, Krstinić, Ilić i Janković. U igru su ulazili :Malek, Kozlovači, Turkulj, Zorić, Novevski, Bačko i Pavlov.

FK Polet: Cvitanović, Miajlović, Rašić, Živković, Reljić, Mitić, Skokna, Simonović, Starčević, Petković i Kovačević.