Sport- Fudbaleri Radničkog, u okviru pripremnih utakmica, odigrali su prijateljski meč sa  ekipom Borca iz Šajkaša, i u dosta ujednačenoj utakmici i odličnoj proveri za oba trenera, izgubili minimalnim rezultatom od 0:1.

U prvom poluvremenu viđena je ujednačena borba, ali bez ozbiljnijih prilika za gol. Fudbaleri Radničkog su u drugom poluvremenu preuzeli inicijativu i uputili  desetak odličnih centaršuteva, ali bez realizacije.

U 62. minutu, zbog prigovora, glavni sudija Zorić isključio je Luku Jovanića sa pravom zamene. Nikola  Milanović ga je zamenio i on je 3 minuta kasnije iskoristio grešku fudbalera Radničkog i smestio loptu u ugao za konačnih 0:1.

RADNIČKI ZRENJANIN: Lekić, Bačvanski, Ćušić, Janjatović, Petković, Dučić, Turkulj, Pavković, Čigoja, Krstinić, Krstin. Bačko, Runjevac, Novevski, Kovačević, Ilić, Krasić, Malek, Zorić.

FK Radnički Zrenjanin

BORAC ŠAJKAŠ: Petrović, Trivić, Božić N, Ševo, Mirković, Stojanović, Gojković, Đurić D, Đorđijevski, Jovanić, Renić. Milinović, Vasiljev, Zečević, Cekić, Božić M, Grgić, Milanović, Đurić M.

FK Borac Šajkaš