Zrenjanin- Najveći i najpopularniji Gomex-ov objekat u Zrenjaninu, Gomex Total, jedno je od omiljenih mesta za kupovinu, i to iz prostog razloga što se u istom prostoru (pored supermarketa) nalaze i apoteka, knjižara, restoran, kiosk, menjačnica i bankomat… Gotovo sve što vam je potrebno možete obaviti na jednom mestu!

Koncept mini tržnog centra objedinio je čitav niz različitih proizvoda i usluga koje su potrošačima na raspolaganju, a ušteda vremena i bolji doživljaj kupovine smatraju se najvećim benefitima. Nakon manje adaptacije, supermarket Total je dobio novi izgled, kao i povećan prodajni prostor. Poseban akcenat je stavljen na Fresh kategoriju – sveže meso, voće, povrće, sveže pečen hleb i pecivo, ali i 1000 novih artikala koji su odnedavno u ponudi.

Dakle, na adresi adresi Marka Oreškovića BB, u naselju Ruže Šulman, možete kupiti prehrambene i farmaceutske proizvode, nabaviti školski pribor, razmeniti novac, popiti kafu, ručati ili uzeti obrok za poneti… Topla jela za poneti (koja su se do sada mogla kupiti u prodajnom delu supermarketa Total) preuzimaju se u restoranu, gde je trenutno u toku i specijalna akcija za doručak – švedski sto (od 8 do 11h). Uzmite sve što poželite, koliko god želite, za samo 222 dinara! Pomenuta akcija će trajati do 1. aprila.

 

Jedno nedavno sprovedeno istraživanje pokazalo je da čak 70% građana odlazak u kupovinu doživljava kao interesantan način da deo svog vremena provedu aktivno, sa porodicom ili prijateljima. Stoga, za vaš naredni porodični odlazak u kupovinu predlažemo Gomex Total.

Za više informacija o akcijama u objektu, zapratite Facebook i Instagram stranicu Gomex Totala, a koji vas to artikli očekuju na novoj Totalovoj akciji, koja počinje sutra, možete pogledati ovde.