Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za film „Jedna sekunda“ koji će se prikazivati u nedelju, 13. marta, u 20 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

Ime dobitnika objavićemo u subotu.

 

 

„Jedna sekunda“

Režija: ZHANG Yimou

Uloge: ZHANG Yi, Haocun Liu, Wei Fan

Žanr: komedija, drama

Scenario: ZHANG Yimou, ZOU Jingzhi

Producenti: DONG Ping, Bill KONG

Tokom Kulturne revolucije, osuđenik je poslat u radni logor u pustinji severozapadne Kine. Da bi video svoju ćerku na filmu, on beži i kreće u bioskop u obližnjem selu. Tada mu se ukrštaju putevi sa devojčicom koja je siroče i koja očajnički želi filmsku rolnu i spremna je da je ukrade po svaku cenu. Zagonetna filmska rolna za koju imaju različite planove ubrzo postaje koren njihovog neočekivanog prijateljstva.

REVIJA FILMOVA SA OVOGODIŠNJEG FESTA U KULTURNOM CENTRU ZRENJANINA

Od 11. do 13. marta na bioskopskom programu Kulturnog centra organizuje se revija filmova sa ovogodišnjeg FESTA pod nazivom «Festofilm». U okviru revije prikazaće se tri ostvarenja: «Sirano», «Belfast» i «Jedna sekunda».

Prema rasporedu projekcija filmovi se prikazuju u terminu od 20 časova. U nedelju, 13. marta na repertoaru bioskopskog matinea u terminima od 11 i od 16 časova prikazuje se dečji animirani film «Pocrvenela panda».

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara. U nastavku pogledajte filmske sinopsise i dodatne informacije o navedenim ostvarenjima koja će se prikazivati, ove nedelje, u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina.