Poslednjeg dana februara 2020. godine u Zrenjaninu počeo je sa radom  portal volimzrenjanin.com sa idejom da, kroz mnoštvo fotografija, naš grad predstavi u najlepšem svetlu.

Aleksandar Blanuša

Aleksandaru Blanuši, idejnom tvorcu portala www.volimzrenjanin.com,  na samom početku bila je zamisao da portal funkcioniše samo kroz fotografije, ali je vremenom osluškivao potrebe sugrađana i odlučio da objavljuje sve vesti iz grada i okoline sa ciljem bolje informisanosti.

„U prvoj godini smo bili platforma sa 8 kategorija u kojima se nalazilo preko 10.000 fotografija i nismo obajvljivali dnevne vesti, a samim tim nismo ni merili posećenost i bavili se analitikom, više smo osluškivali i čekali komentare ljudi koji su nas pronalazili u pretrazi. 2021. godine, posle dosta poruka prijatelja, odlučujemo da pokrenemo i redakciju i objavljujemo sve vesti iz grada i okoline, ali bez crne hronike i politike. Znali smo da, nažalost, ove vesti donose čitanost, ali smo ostali dosledni i gradili priču koja je jedinstvena i razlikuje se od drugih u kojoj ima mesta samo za Lepšu stranu grada“, istakao je Aleksandar Blanuša i zahvalio se brojnim prijateljima i poslovnim saradnicima, među kojima je i redakcija našeg portala, koji su doprineli da  portal nakon samo dve godine ima ovakav uspeh.

 

Ideju o portalu koji će predstavljati „Lepšu stranu grada“ Aleksandar je pokrenuo isključivo svojim sredstvima, mada se trud koji je cela njegova porodica utkala u ove dve godine postojanja neuporedivo više vrednuje, jer zajedničkim snagama razvijaju lepu priču u našem gradu.

Naša „misija“ i želja je da pre svega putem fotografija i video materijala pokažemo sebi i našim gostima da naš grad, kako god da ga zovemo, u kojoj god crkvi da se molimo i kojoj god većini ili manjini pripadamo, izgleda lepo jer mi tako želimo. Jer tako želimo da nas i drugi vide. Ovde nema mesta za politiku i podele. Samo lepša strana Zrenjanina“ ističe Aleksandar Blanuša idejni tvorac portala www.volimzrenjanin.com.

Redakcija portala www.zrklik.rs čestita kolegama www.volimzrenjanin.com dve godine postajanja sa željom da i dalje razvijaju svoju ideju.

www.volimzrenjanin.com pratite i na društvenim prežama Facebook stranici, kao i na Instagram profilu.