Sport- Omladinac je na domaćem terenu, u okviru 19. kola Vojvođanskog „Istoka“ doživeo prvi poraz u drugom delu sezone od ekipe Crvene Zvezde  iz Vojvode Stepe rezultatom 1:3.

Dvostruki strelac Milošević Miloš u duelu sa Šemić Zoranom

Botošani su bili oslabljeni i doživeli su prvi poraz u ovogodišnjem šampionatu kod kuće dok du Stepčani upisali treću pobedu u nizu.

Prvi pogodak na meču viđen je kada je kapiten Zoran Kuburović probio po desnoj strani i pronašao Nemanju Nešića pored druge stative koji je rutinski pogodio za vođstvo gostiju u 8. minutu.

Malo kasnije, domaći igrači i navijači su tražili penal kad je, s leđa, srušen Nikola Golijanin, ali se pištaljka Vrščanina Nikole Rakovića nije čula. U 19. minutu Golijanin je provukao loptu iza leđa dvojice defanzivaca, Andreja Kuburović je ispratio pas, izbio sam ispred golmana i izjednačio – 1:1.

Slobodan udarac Nešića, sa 20. metara, golman Marko Miškov je skrenuo u korner, da bi se u 34. minutu gosti ponovo radovali. Odbijenu loptu iz kaznenog prostora, prihvatio je Miloš Milošević i sa 18. metara pogodio iza leđa Miškova.


Golman Botošana u nastavku je snažan šut Kuburovića uspeo da ukroti, a posle Nešićevog kornera, Milošević je reagovao u stilu brazilskih igrača. Pored prve stative loptu je zahvatio petom i pogodio u prečku. U finišu meča, kapiten Ivan Tanjga srušio je Nešića i Milošević je iz penala overio pobedu Stepčana – 1:3.

OMLADINAC FAM: Miškov, Radulović, Delić, Tanjga, Sarić (Đukanović -), Kvrgić , Novković, Golijanin, Kuburović, Šemić, Karna.


CRVENA ZVEZDA (VS): Hajrović, Mijatović, Knežević  (Radenković ), Aranitović (Rudan -), Kuburović, Nešić  (Popović), Milošević, Prošić, Popeskov, Utržen, Komnenović.

Pogledajte tabelu: