Radost fudbalera Radničkog nakon postignutog pogotka

Sport- Fudbaleri Radničkog, u pravoj triler utakmici, ostvarili su pobedu sezone na „Skrobari“ nad Borcem iz Sakula rezultatom 2:1 i sada su na još jedan korak bliže opstanku u Srpskoj ligi. 

Iako oslabljeni crveno-crni su ostavili srce na terenu i to je publika itekako nagradila.

Nakon što je Marković u 35. minutu srušen u šesnaestercu, sudija Petrović pokazao je  na belu tačku. Penal je izveo Bačvanski i doveo Radnički u vođstvo.

Trenutak kada Bačvanski pogađa sa penala

U drugom poluvremenu, nakon odličnog centaršuta Radića na drugoj statitvi loptu je dočekao Milenković i spustio je iza leđa golamana Lekića u 60. minutu za 1:1.

Pritiskali su gosti u nastavku, ali je u 81. minutu Ilić probio po levoj strani, došao do korner linije na ivici šesnaesterca i dodao povratnu za Krstinića, koji se postavio ispred golamana Petrovića i leđima poslao loptu za 2:1 i ogromno oduševljenje prisutne publike.

Rešio utakmicu: Kapiten Nikola Krstinić

Do kraja utakmice uspeli su crveno-crni da sačuvaju svoj gol i osvoje velika tri boda i načine korak bliže ka opstanku u Srpskoj ligi grupa „Vojvodina“.

Rezultate i tabelu Srpske lige grupa „Vojvodina“ možete pogledati na našem portalu pod rubrikom KLIK-SRBIJASPORT REZULTATI

RADNIČKI (Z): Lekić, Ćušić, Marković, Runjevac(Novevski ), Krasić, Krstinić, Turkulj, Ilić,  Čigoja, Bačvanski, Dučić .

BORAC (S): V. Petrović,  Maksimović (I. Markov), Tomić, A. Petrović, Ahčin, Jakovašić  (Radić), J. Markov, Šušnjar, Ma. Milenković (Jakovljević), Bačanin, Mi. Milenković.

U poslednjem kolu,  4. juna, fudbaleri Radničkog gostuju već otpisanoj Kikindi.