Sport- Iako je Naftagas iz Elemira  pre tri kola obezbedio plasman u viši rang, današnji susret protiv Vojvodine iz Perleza nije imao rezultatski imperativ, ali viđena je dobra utakmica u kojoj su domaći fudbaleri zasluženo  slavili rezultatom 4:1. Nakon utakmice Miodrag Radaković predsenik takmičarske komisije FSV uručio je pehar kapitenu Nikoli Grbiću i usledila je velika bakljada domaćih navijača i slavlje na stadionu Naftagasa.

Utakmica je simbolično  prekinuta u 7. minutu da bi se Radovan Dabić oprostio od igračke karijere

Odmah na početku, igrač gostiju, Bošnjak probija po levoj strani izlazi sam pred golmana Galina, upućuje šut koji Galin brani, ali na odbijenu loptu uspeva da natrči  i postigne gol za 1:0.  U 7. minutu simboličnoje  prekinuta  utakmica da bi se Radovan Dabić, dugogodišnji igrač Naftagasa, oprostio od kluba i  otišao u fudbalsku penziju.

U 23. minutu, prilikom izbijanja lopte, golmanu Vojvodine Mladenoviću Popov uzima loptu, dodaje je do Milivojeva koji izjednačuje rezultat. Odlični Milivojev, u 35. minutu, proigrava Stepanova koji desno iskosa pogađa za 2:1.

Odmah na startu drugog poluvremena, na oduševljenje publike, Milivojev dovodi Elemir u vođstvo od 3:1. Bjelica u 55. minutu asistira za Jankova, koji iz peterca postiže pogodak, za ispostaviće se, konačnih 4:1 za izabranike trenera Vladimira Grbušića. Bilo je prilika do kraja utakmice na obe strane, ali bez realizacije, tako da je sa poslednjim zviždukom sudije Gaborova počelo veliko slavlje svih prisutnih.

Miodrag Radaković uručio je pehar kapitenu Nikoli Grbiću

 

FK NAFTAGAS (E): Galin, Petrov, Grbić, Popov, Dabić R, Vukoje, Milivojev, Jankov, Bjelica, Stepanov i Tadić. Zamanici igrača: Stanković, Dabić D, Kenđa, Vidić, Kozlovački i Jelača.

FK VOJVODINA 1928: Mladenović, Mišić, Bogdanović, Jeftić, Kovačević, Divnić, Živanov, Mihajlović, Malbaški; Bošković i Bošnjak. Zamenici igrača: Pavlović i Knežević.