U organizaciji Rotary kluba Zrenjanin danas, 5. juna,  održan je Rotary Golf Day turnir, humanitarnog karaktera, koji ove godine obeležava dvadeset dve godine postojanja.

Sva prikupljena sredstva od današnjeg turnira biće preusmerena u fond iz koga će se finansirati odlazak najboljih učenika iz Zrenjanina u omladinski kamp u Sloveniji.

 

Gosti 22.  Rotary Golf Day turnira  bili su članovi Rotary klubova iz Brčkog, Vukovara, Ulcinja, Kikinde, Novog Sada Neoplanta, Beograd Avala, Pančeva, Rume, Novog  Sada Dunav, Rotarakt Zrenjanin, Inter Wheel Zrenjanin i
Liona Cluba Zrenjanin.

Na današnjem Rotary Golf Day turniru učestvovalo je 45 takmičara.

Organizovano je takmičenje u patovanju za prijatelje i članove ostalih Rotary klubova.

 

„Prvi Rotary Golf Day turnir organizovao je pokojni Momčilo Moma Dragić davne 2000. godine. I danas ovaj turnir ima humanitarni karakter, te će sva sredstva prikupljena danas iskoristiti za slanje učenika osnovne škole  u omladinski kamp u Sloveniji“, rekla je Gorjana Ballani Ponjević, predsednica  Rotary kluba Zrenjanin.

Održan je demo čas uz profesionalnu instrukciju trenera Golf centra, kao i promocija badmintona-olimpijskog sporta koji je održao trener Branislav Vodeničar.

Organizaciju 22.Rotary Golf Day turnira realizovali su članovi Rotary kluba Zrenjanin, a podršku su pružili vinari iz Udruženja Taraš,  dok je za slatkiše i medenjake bila zadužena Bojana Kostadinović. Za dobru atmosferu pobrinuli su se muzičari  Igor i Tamara Stanišić i Marko Dolaš. Cvećara Evergreen obezbedila je cveće za golferke.