Gradski  odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Zrenjaninu poštujući tradiciju i običaje obeležio je stranačku slavu – Vidovdan u  prisustvu članova stranke, koalicionih partnera  i simpatizera.

Predsednik gradskog odbora POKS-a Petar Rajlić

 

Proslava je priređena u stranačkim prostorijama gde je predsednik gradskog odbora POKS-a Petar Rajlić, čestitao slavu članovima i simpatizerima stranke. U svom obraćanju, predsednik gradskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije  podsetio je na važnost današnjeg datuma u istoriji našeg naroda.

Nakon sečenja slavskog kolača, prisutnima se obratio kum slave Vladimir Dević koji je uz čestitke svim članovima i građanima poželeo dobro zdravlje i sreću.

Kumstvo za sledeću godinu preuzeo je Marko Ćibarić.

 

 

 

„Veliko mi je zadovoljstvo što smo na veliki srpski praznik, Vidovdan, u prostorijama našeg koalicionog partnera, prijatelja stranačkih POKS-a, a to je dokaz naše dobre saradnje u prošlosti, ali i zalog za budućnost. Koalicija NADA je u Zrenjaninu ostvarila zadovoljavajući rezultat koji je i ovoga puta iznad proseka koji je koalicija ostvarila na Republičkom nivou“, rekao je koalicioni partner Zoran Sandić,  predsednik GO DSS.