Zrenjanin- Pedijatrijsku službu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ danas su posetila deca  škole stranih jezika New Age School i uručila vrednu donaciju – profesionalni inhalator.

New Age School tradicionalno organizuje humanitarne predstave u okviru akcije „Deca deci“. Sav prihod od predstave „Korona generacija“ koju su deca ove škole izvela iskoristili su za kupovinu inhalatora.

 

U ime pacijenata i odeljenja Pedijatrije dr Nemanja Bačić  zahvalio se deci na vrednoj donaciji i velikoj humanosti koju pokazuju iz godine u godinu.

„Zahvaljujem se dugogodišnjim prijateljima, donatorima koji sakupljaju sredstva da kupe ono što nam je neophodno za rad, ovoga puta je to profesionalni inhalator koji se kod nas svakodnevno koristi“, rekao je dr Nemanja Bačić.

„Prijatelji i ja  organizovali smo predstavu „Korona generacija“ uz pomoć New Age School kako bi zaradili novac za decu koja se leče na odeljenju Pedijatrije zrenjaninske bolnice. Zajedničkim snagama uspeli smo da sakupimo novac i kupimo inhalator“, istakao je jedanaestogodišnji Dimitrije Malešević.