Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ više časova rade na otklanjanju havarije većeg obima na magistralnom vodu vodovodne mreže u Pančevačkoj ulici.

Trenutno bez vode nekoliko ulica i industrijske zone Jugoistok 1 i 2, a do pada pritiska vode u mreži može doći u rejonu oko naselja Šećerana.


U toku je sanacija havarije većeg obima na magistralnom vodu vodovodne mreže u Pančevačkoj ulici (foto: arhiva VIK ZR)
Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin više časova rade na otklanjanju havarije većeg obima na magistralnom vodu vodovodne mreže u Pančevačkoj ulici.

Trenutno su bez vode Pančevačka i ulica Petra Drapšina, kao i industrijske zone Jugoistok 1 i 2, a do pada pritiska vode u mreži može doći u rejonu oko naselja Šećerana.

Zbog specifičnosti otklanjanja kvara na cevima magistralnog voda i činjenice da je kvar većeg obima nezahvalno je davati procene o vremenu završetka radova na njegovoj sanaciji. Trenutne procene sa terena su da će kvar biti otklonjen do 18 časova.

Odmah po završetku radova voda će biti puštena u sistem i ubrzo će uslediti normalizacija vodosnabdevanja.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje svim korisnicima koji su trenutno bez vode ili imaju smanjeni pritisak vode u mreži na strpljenju i razumevanju.