BIOSKOP KULTURNOG CENTRA ZRENjANINA PROJEKCIJE DOMAĆEG FILMA

Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 1X2 karte za najnovije domaće ostvarenje „Ala je lep ovaj svet“ za projekciju u subotu, 24. septembara u 20 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public) Karte se moraju iskoristiti u datom terminu.

Najnovije domaće ostvarenje „Ala je lep ovaj svet“ pred zrenjaninskom filmskom publikom premijerno će prikazivati u Kulturnom centru Zrenjanina od četvrtka, 22. do nedelje, 25. septembra. Ova filmska priča u režiji Filipa Čolovića govori o ljubavi koja preobražava i o mogućnosti promene svakog čoveka na bolje ili na gore, u zavisnosti od toga čime se napaja. Glavne uloge u filmu igraju Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić i Nikola Pejaković.

Filmske projekcije počinju u 20 časova u Velikoj sali. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina svakog radnog dana i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

 

 

 

„Film je premijerno prikazan na 46 festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji dok je bioskopska distribucija zakazana od 22 septembra 2022.

Priča o ljubavi koja preobražava i o mogućnosti promene svakog čoveka na bolje ili na gore, u zavisnosti od toga čime se napaja. Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju tv voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene pomodarske emisije Šetnja s lavom.

Šeprtljasti Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, te Una intervjuiše Batu u njegovom stanu. Posle napetog intervjua, sukoba i razbuktalih strasti, plin eksplodira i stan odleti u vazduh. Njih dvoje prežive, no strada Batina komšinica. Inspektor Trišić hapsi Batu zbog nehotičnog ubistva i pokušaja ubistva Une. Bata biva osuđen i dospeva u zatvor, gde pokušava da preživi i vremenom postaje surovi kriminalac…»