Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar  poklanjaju 1X2 karte za  film „Pocrvenela panda“ koji se prikazuje u velikoj sali Kulturnog centra u  nedelju, 30. oktobra u 11 časova.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

Budite u toku – skinite aplikaciju ZRklik OVDE

 

FILMSKI MATINE

„Pocrvenela panda“

 

U okviru filmskog matinea u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 30. oktobra u 11 časova prikazuje se dečji animirani film: «Pocrvenela panda» . Film je sinhronizovan na srpski jezik.

 

Više o filmu na: https://mcf.rs/filmovi/pocrvenela-panda

 

U narednom periodu u bioskopu Kulturnog centra  publiku očekuje prikazivanje četiri filmska ostvarenja. U nedelju, 30. oktobra u okviru filmskog matinea prikazuje se dečji animirani film „Pocrvenela panda“, istog dana u večernjim satima u 20 časova prikazuje se i film iz čuvene horor franšize „Noć veštica-kraj“. Krajem naredne nedelje u četvrtak, 3. i petak, 4. novembra nakon beogradske premijere organizujemo projekciju domaćeg trilera „Trag divljači“.

 

 

Karte za filmove prodaju se na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.