Zrenjanin- Želimo da obavestimo sve naše čitaoce, kao i pratioce na društvenim mrežama, da smo pustili u rad našu najnoviju aplikaciju ZRklik na Play prodavnici, na kojoj smo radili duži vremenski period da bi svi čitaoci uživali u jednoj od  najmodernijih medijskih aplikacija za android uređaje na našem tržištu.

Naša čitanost zahvaljujući vama neprekidno raste, imamo između 150.000 i  250.000 poseta na mesečnom nivou, preko 25.000 pratilaca na Facebook stranici, 14.500 pratilaca na Instagramu i zato smo na ovoj aplikaciji strpljivo radili kako bi sve informacije učinili  lakše dostupnim. 

Prethodnu aplikaciju ZRklik smo skinuli sa Play prodavnice, jer se sada radi o  novoj i sistemski skroz drugačijoj  aplikaciji.

Više od šest godina vredno radimo na tome da sve vesti i aktuelna dešavanja u našem gradu, kao i u opštinama Sečanj, Žitište, Nova Crnja budu na samo KLIK OD VAS. Sa aplikacijom ZRKlik  sve informacije učinićemo lakše dostupnim za sve čitaoce.

APLIKACIJU ZRKLIK PREUZMITE OVDE

Na novoj aplikaciji u podešavanjima pored notifikacija, možete birati boju aplikacije, prelistavati kompletnu arhivu po godini i mesecu, pristupiti svim ZRklik nalozima na  društvenim mrežama, sačuvati određenu vest, pretraživati vesti i još mnogo toga…