Firma  „AGRO DUKAT“ d.o.o. iz Zrenjanina, 10. decembra 2022. godine,  u prisustvu brojnih zvanica, poslovnih saradnika (partnera) i prijatelja, obeležila je 30 godina postojanja u Kaštelu Ečka.

Zrenjaninska firma „AGRO DUKAT“ osnovana je novembra 1992. godine pod imenom „DUKAT“, a pod nazivom „AGRO DUKAT“ registrovana je od 2000 godine. Danas firma zapošljava 50 radnika, od kojih je 10 poljoprivrednih inženjera. Ima tri segmenta poslovanja – veleprodaju i maloprodaju i skladištenje.

Deo uspešenog tima „Agro dukat“

Potvrda kvaliteta, pored tri decenije postojanja, jesu i brojne nagrade koje su posledica  načina na koji direktorka i vlasnica Tatjana Todorović vodi firmu.
Direktorka i vlasnica Tatjana Todorović dobitnica je  više od 20 nagrada,  neke od njih su: nagrada Poslovnih žena Srbije „Cvet uspeha za ženu zmaja“, nagrada Privredne komore Srbije, Regionalne privredne komore Srbije, povelja „Kapetan Miša Anatasijević“…
O počecima i razvoju firme govorila je direktorka i vlasnica Tatjana Todorović.
„Kuća dobrog domaćina, tri decenije postojanja, obeležava sa radošću i ponosom. To je jedan respektivan jubilej i ponosna sam na sve one koji čine tim „Agro dukat“, istakla je direktorka i vlasnica Tatjana Todorović.
Direktorka Tatjana Todorović uručila je dve jubilarne nagrade Anđelki Kovačević i Jožefu Vetru za deset godina predanog rada u firmi „Agro dukat“.
Direktorka Tatjana uručila je i zahvalnice kompanijama sa kojima je „Agro dukat“ tokom tri decenije uspešno poslovala, kao i pojedincima koji su pružali podršku i doprineli razvoju zrenjaninske firme.
Svečanosti u Kaštelu Ečka program su upotpunili:  pevačko društvo Prepodobni Rafailo banatski, orkestar „Apsolutno romantično“ i nadaleko priznat književnik, pesnik, scenarista i autor više od 50 knjiga poezije Pero Zubac i njegov sin Miloš Zubac.
AGRO DUKAT“ ima i mogućnost  online prodaje! Naručivanje robe putem Facebook stranice i Instagram profila.

Za više informacija posetite satjt www.agrodukat.rs

ADRESA

Konstantina Danila 38
23000 Zrenjanin

KONTAKT

023/54-87-59

„Agro dukat“ se veleprodajom  bavi od prvog dana i ona obuhvata prodaju repromaterijala za poljoprivredu: semensku robu, pesticide, đubriva…

Sa maloprodajom firma je krenula u januaru 2003. godine i njen sistem danas obuhvata 30 maloprodajnih objekata – poljoprivrednih apoteka. U okviru maloprodaje pored nabrojanog plasira i stočnu hranu, sitan poljoprivredni alat, boje i lakove, ulja, maziva, akumulatore, motorne i električne travokosačice, domaće Metalac posuđe, peći na čvrsto gorivo…. Asortiman njihovih apoteka broji preko 4000 artikala.
Preduzeće poseduje poslovni objekat u sastavu kog je kancelarijski prostor od 200 m2 kao i magacinski prostor od 1450 m2. Skladište je namenski zidano 2008. godine, savremeno i zadovoljava sve potrebne uslove: visina 5,5 metara, paletni nosači, pod od fero betona, i sačinjeno je od 6 odvojenih celina za različite vrste roba.
„АGRO DUKAT“ poseduje i svoja transportna i putnička vozila.
Tokom 2013. godine ušla je u novi investicioni ciklus. Izgradnja silosa kapaciteta 5.500 t sa sušarom, kolskom vagom i pratećom opremom je zavrsena. U 2014. godini  prvi put vršili otkup merkantilne robe -pšenice, suncokreta i kukuruza.
Krajem 2014. godine prometovala je  2000 tona kukuruza, i u ovom trenutku svi kapaciteti silosa su u potpunosti popunjeni. Time je „AGRO DUKAT“ otvorio i treću delatnost – skladištenje i uslužno lagerovanje žitarica.
Poljoprivredni proizvođači sada mogu na jednom mestu da obave sve što im je potrebno. „Agrodukat“ na ovaj način olakšava svoju naplatu kroz mogućnost barter-kompenzacionih poslova.
Smatramo da je razvoj preduzeća imperativ, a jedino privredni subjekti koji su spremni za permanentno prilagođavanje mogu očekivati mesto na tržištu.