Zrenjanin-Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak, 21. februara, bez struje će ostati ZDRAVKA ČELARA, KOSTE ABRAŠEVIĆA, IVE ANDRIĆA i BULEVAR VELjKA VLAHOVIĆA br.: 40, 42, 44, 46, 48 i 50. – cele ul.: IVANA GORANA KOVAČIĆA i I. KURJAČKOG u periodu od 9 do 10 časova.

Melenci– Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak, 21. februara, bez struje će ostati ŽELjEZNIČKA, NOVOSELjAČKA  ČAPAJEVA, PAJE VOJINOVA, ZDRAVKA MILOSAVLjEVA, ŽARKA ZRENjANINA, I ALEKSEJA TOLSTOJA, kao i deo ulica: BRAĆE MIJATOV (od ŽELjEZNIČKE do SRPSKIH VLADARA) LENjINOVA (od ČAPAJEVE do SRPSKIH VLADARA) NjEGOŠEVA (od ŽELjEZNIČKE do SRPSKIH VLADARA) PERSU u ZDRAVKA MILOSAVLjEVA GOMEX u BRAĆE BARNIĆ BORE MIKIN (od MAKSIMA GORKOG do NjEGOŠEVE) SRPSKIH VLADARA (od LENjINOVE do NjEGOŠEVE u periodu od 8 do 14 časova.

 

Žitište– Zbog planiranih radova na električnoj mreži u utorak, 21. februara, bez struje će ostati deo ul.: TRG OSLOBOĐENjA i VELjKA VLAHOVIĆA. – cele ul.: BANATSKA i NOVA u periodu od 9.15 do 12 časova.