Kompanija Gomex obaveštava o novim promenama u radnom vremenu objekata u skladu sa novom odlukom Vlade Republike Srbije da od nedelje 29.03. zabrana kretanja građana počinje od15h.

Radno vreme svih Gomex‐ovih malorodajnih objekata će do daljnjeg biti sledeće: od ponedeljka do petka od 7h do 15 h subotom od 07h do 13:30h nedeljom od 08h do 13:30h Od nedelje29.03. će 168 objekata raditi nedeljom za osobe starije od 65. godina u jutarnjim časovima od 4h do7h.

Spisak možete naći na OVDE ili potražiti obaveštenje o radnom vremenu na svakom objektu. Redovno radno vreme objekti na stavljaju od 8h.

„Pauzu od sat vremena ćemo iskoristiti za dezinfekciju objekata i dopunu polica robom.  Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od 2 m između potrošača. Takođe, preporučujemo građanimada kad dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru. I dalje molimo cenjene potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokovani sprovođenjem dodatnih higijenskih mera i procedura“, navodi se u saopštenju kompanije Gomex.

U Gomex‐u snabdevanje maloprodajnih objekata vrši se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda.