Ove nedelje u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina prikazuju se tri najnovija filmska ostvarenja. „Čovek po imenu Oto“ zanimljiva, komična i nadahnuta priča sa Tomom Henksom u glavnoj ulozi na programu je u subotu, 4. februara u 20 časova. U nedelju, 5. februara u 11 časova u okviru matinea prikazuje se dečja animirana avantura „Neverovatni Moris“ a u večernjem terminu od 20 časova igrani film „Stric“ sa Predragom Mikijem Manojlovićem u jednoj od glavnih uloga.

Za sva tri filma karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.

 

Film «Čovek po imenu Oto»

 

Najnovije filmsko ostvarenje „Čovek po imenu Oto“ sa Tom Henksom u glavnoj ulozi prikazuje se u bioskopu Kulturnog centra u subotu, 4. februara u terminu od 20 časova.

Film je zasnovan na romanu poznatog švedskog pisca Fredrika Bakmena, komičnom i pokretačkom bestseleru koji govori o mrzovoljnom udovcu kome radost donosi jedino kritikovanje i osuđivanje svojih ogorčenih komšija. Sve se menja kada se živahna mlada porodica doseli u komšiluk, upoznaje svog parnjaka u oštroumnoj i veoma trudnoj Marisol, što vodi do neočekivanog prijateljstva koje će okrenuti njegov svet naglavačke.

 

Trejler: https://youtu.be/cp6M6YTX5pM

 

 

Filmski matine

 

Dečji animirani film „Neverovatni Moris“

U okviru filmskog matinea u nedelju. 5. februara u 11 časova u Kulturnom centru prikazuje se dečja animirana avantura „Neverovatni Moris“.

Ekranizovana priča Terija Pračeta o uličnom mačoru koji predvodi bandu svojih školskih pacovskih drugara i vara lakoverne građane dok ne upozna devojku Maliciju…

 

„Pacovi! Oni su svuda… U korpi za hleb, plešu po stolovima, kradu pite kuvaru ispred nosa. Dakle, šta je potrebno svakom gradu? Dobar frulaš da ih namami. Tu na scenu stupa Moris, ulični mačak sa savršenom prevarom za zaradu novca. Svi su čuli za priče o frulašu i gradu punom glodara. Dakle, Moris je pronašao svog ličnog frulaša i pacove koji prenose kugu, kako bi prevario lakoverne građane da mu daju mnogo novca. Sve ide po planu dok ne stignu u udaljeno selo Palačinkovačka banja gde upoznaju Maliciju, devojku opsednutu knjigama, koja traži njihovu pomoć da razreši misteriju.“

 

Trejler: https://youtu.be/ORibcKZd-cg

 

Film „Stric“

 

Filmski triler „Stric“ prikazuje se u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 5. februara u 20 časova. Režiju i scenario potpisuju David Kapac i Andrija Mardešić. U glavnim ulogama igraju Predrag Miki Manojlović, Ivana Roščić, Goran Bogdan i Roko Sikavica.

 

 

„Porodica sa uzbuđenjem dočekuje voljenog strica (Miki Manojlović), koji se iz Nemačke vraća kući za praznike. Stric deli vredne poklone, pa sledi tradicionalni božićni ručak – ćurka s mlincima i francuskom salatom. Odjednom, za trpezom se, osim hrane, nožem može seći i tenzija i ubrzo se postavlja pitanje: da li je ovo pravi Božić i još važnije, da li je to pravi stric.“

 

Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=USxCoJMsYYE