Sport- Fudbaleri Radničkog, na stadionu kraj „Skrobare“ u generalnoj probi pred start prvenstva u Srpskoj ligi Vojvodina, ugostili su FK Kabel iz Novog Sada i  zasluženo pobedili rezultatom 3:2.

Rosić u duelu sa Vujoševićem (Kabel)

Prvi gol je viđen kada je na asistenciju igrača Kabela Abadžije petom, Kokanović snažno šutirao sa ivice šesnaesterca i pogodio za 0:1 u 11. minutu.

U 24. minutu, igrač Kabela, Bogdanović ruši Rosića u šesnaestercu, sudija Dimitrijevski pokazuje na kreč, penal izvodi kapiten Stevanović i poravnava na 1:1.

Stevanović pronalazi Popova u šesnaestercu koji se odlično snalazi i oduzima loptu Batosu i proigrava Kosovića koji pogađa za 2:1 u 39. minutu.

U drugom poluvremenu prvu priliku imali su gosti kada je, u 60. minutu,  Abadžija pokušao  da sa 18 metara  lobuje golmana Radničkog Nosalja koji je istrčao, ali uspeo je mladi golman da se vrati na vreme i odbrani siguran pogodak gostiju iz Novog Sada.

Stevanović u 74. minutu izvodi korner, lopta stiže do Kovačevića koji je glavom precizno šalje iza leđa golmana Toromana, ali igrač odbrane gostiju Milanović je izbija sa gol linije do Janjatovića koji sa 3 metara pogađa za 3:1. Minut kasnije nakon odličnog solo prodora Kabel, preko Apostolovskog, smanjuje na ispostaviće se konačnih 3:2 za fudbalere Radničkog.

Radnički će u nastavku prvensta kod kuće, 4. marta od 14:30 časova, ugostiti Jedinstvo iz Stare Pazove.

FK RADNIČKI: Nosalj, Erdeljan, Janjatović, Kovačević, Kvrgić, Jeftić, Kosović, Stefanović, Markoski, Popov, Rosić. Zamenici igrača: Cvetić, Šemić, Mrđenović, Markivić, Dragović, Bugarin, Miholjčić, Kozić, Jonjev, Brankov i Vujović.

FK KABEL:Toroman, Batos, Bogdanović, Vujošević, Novaković, Apostolovski, Popović, Paulica i Dronnjak. Zamenici igrača: Nijemčević, Petrović, Milanov, Kljajić, Lučić i Pavković.