Sport- Na Prevenstvu Vojvodine koje je održano 26. februara u Novom Bečeju, Dunja Rajić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji seniorki, borbe pojedinačno do 68kg. U kategoriji seniora do 60kg, Ognjen Krstić je osvojio bronzanu medalju.


Istog dana održano je i Prvenstvo zone Banat za poletarce, pionire i nade. Zadrugar je nastupio sa četiri takmičarke koje su ostvarile odlične rezultate u discipline sportske borbe.
Zlatne medalje osvojili su: Mijailović Sofija u kategoriji pionirki 2013.do 34kg i pionirke (Mijailović Sofija, Kljajić Nađa, Milinović Helena I Matanović Mia) u ekipnoj konkurenciji. Srebrene medalje su osvojili: Kljajić Nađa pionirke 2013.do 34kg, Matanović Mia pionirke 2012. do 32kg I Milinović Helena pionirke preko 44kg.

Odlični rezultati na Školskom Prvenstvu Vojvodine
U subotu 25. februara u Inđiji je održano Škosko Prvenstvo Vojvodine na kojem je učestvovalo oko 700 takmičara učenika osnovnih I srednjih škola. Zlatnu medalju u sportskim borbama osvojile su: Dunja Rajić I Katarina Krstić učenice Zrenjaninske gimnazije, srebrenu medalju je osvojio Ognjen Krstić učenik Zrenjaninske gimnazije, dok je bronzanu medalju osvojila Anđela Kostić učenica ETŠ “Jovan Trajković”Zrenjanin.