Zrenjanin- Od četvrtka, 30. marta do nedelje, 2. aprila u bioskopu Kulturnog centra prikazuje se dugoočekivani nastavak poznatog domaćeg filmskog ostvarenja „Munje“ pod nazivom „Munje opet“. U susret uskršnjim praznicima u okviru matinea u nedelju, 2. aprila prikazuje se dečji animirani film “ „Zečja akademija – nemoguća misija“.

 

Film: „Munje opet“

Od četvrtka, 30. marta do nedelje, 2. aprila

Nakon 20 godina ljubitelje kultnog ostvarenja „Munje“ u režiji Radivoja Andrića a po scenariju Srđana Anđelića publici se predstavlja nastavak pod nazivom „Munje opet“ (Munje O5). Glavnu glumačku ekipu kao i u prvom delu čine Boris Milivojević, Sergej Trifunović, Nikola Đuričko i Maja Mandžuka uz neka nova imena poput Jelisavete Seke Sablić i mlade glumice Ivane Zečević.

Film se prikazuje u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u četvrtak, 30 i petak, 31. marta, u subotu, 1. i nedelju, 2. aprila u 20 časova.

 

„Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu.“

Neka avantura počne, opet!

Trejler: https://youtu.be/xnnUiem4TK4

 

*Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 350 dinara.

 

FILMSKI MATINE

Kulturni centar Zrenjanina

Nedeljom u 11 časova

Tokom aprila četiri dečja animirana filma biće na repertoaru bioskopa Kulturnog centra. Filmovi se prikazuju nedeljom u 11 časova u okviru matinea. Cena ulaznice je 250 dinara.

U nedelju, 2. aprila, u susret uskršnjim praznicima na programu je dečji animirani film „Zečja akademija – nemoguća misija“.

 

 

Nedelja, 2. april

„Zečja akademija – nemoguća misija“

«Zečja škola je u stanju pripravnosti: Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvek da uništi Uskrs. U zaveri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači verovati nekome – čak i lisici.“

Trejler: https://youtu.be/da7NY2yQMXk