Zrenjanin-  Udruženje ljubitelja životinja i prirode „Zelene šape“ ove nedelje, u okviru akcije „Ne kupuj, udomi“, predstavlja nam Snežanu.

Preopterećena skloništa svake godine primaju milione napuštenih, zlostavljanih i izgubljenih životinja, a usvajanjem životinje ne spasavate samo jedan život, već pravite mesta i za druge.

 

Udomi belu lepoticu Snežanu

Izbacili su je u džaku usred ničega, između Sutjeske i Višnjićeva. Izbacili su je, a ona je samo beba od svega 4 meseca. Izbacili su je, a ona je satima sedela na džaku i čekala da se vrate…

Izbacili su je, jer nemaju pojma, jer ne može svako da vidi lepotu u tim očima. Izbacili su je, a nju će neko ipak beskrajno voleti jer usrećuje ovaj tužni svet.
Upoznajte malu Snežanu, još jednu dušu koju smo zbrinuli.
Snežana je divne naravi i odlično se slaže sa drugim psima.
Očišćenja je od spoljašnjih i unutrašnjih parazita.
Kratkog je repića i mislimo da se radi o maloj pulinki.
Dom joj tražimo u Zrenjaninu i okolini, a pomoć u hrani ne odbijamo.
Ne kupuj, udomi za ljubav

 

Promenite život napuštene životinje i pružite im dom u kojem će ostati zauvek!

Ukoliko niste u mogućnosti da je udomite, podelite tekst i povećajte šansu da što pre bude udomljen!

Pomoć u vidu  hrane je dobrodošla!

Ukoliko želite da udomite Snežanu ili da donirate hranu za životinje, kontaktirajte „Zelene šape“ putem  FACEBOOK I INSTAGRAM PROFILA

Ljubitelji životinja i prirode Zelene Šape je grupa volontera koja se okupila sa ciljem da zaštiti napuštene životinje i da očuva životnu sredinu, pa su tako „Zelene šape“ i zvanično osnovane 9. aprila 2017. godine.

KONTAKT

zeleneshape@gmail.com