Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanina poklanjaju 1X2 karte za domaći igrani film, psihološku dramu „Usekovanje“.

Da biste učestvovali potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala ZRklik, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na vaš Facebook profil pod opcijom javno (public).

 

BUDITE U TOKU – SKINITE APLIKACIJU ZRKLIK OVDE

U nedelju, 5. marta u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina prikazuju se domaći igrani film (psihološka drama) „Usekovanje“, sa početkom u 20 časova.

Domaći igrani  film „Usekovanje“

Debitantski film Siniše Cvetića „Usekovanje“ prikazuje se u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina u nedelju, 5. marta. U filmu igraju Pavle Mensur, Bojan Žirović, Aleksandra Balmazović, Marko Grabež, Anita Ognjanović, Zlatan Vidović, Dubravka Kovjanić i drugi.

 

„Debitantski film Siniše Cvetića „Usekovanje” predstavlja portret jedne porodice I njene crne ovce I najmlađeg člana – Jovana. Sve ih pratimo u jednom danu, u jednom stanu, za vreme slave Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja, gde roditelji kriju od Jovana i gostiju da se razvode. Postepenim zahuktavanjem, kroz slavsku atmosferu i alkohol, kao i pojavu nenajavljenog gosta, dolazi do otkrivanja tih, ali i drugih porodičnih tajni i sukoba.“

U glavnim ulogama: Pavle Mensur, Bojan Žirović, Aleksandra Balmazović, Marko Grabež, Anita Ognjanović, Zlatan Vidović, Dubravka Kovjanić, Milica Janevski, Aleksandar Đurica, Aleksandra Pleskonjić Ilić, Jovana Gavrilović, Momčilo Pićurić, Vahid Džanković

 

Trejler https://youtu.be/29sk2DGgqTE

 

Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra Zrenjanina radnim danima od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije po ceni od 250 dinara.