Sport- U nastavku prvenstva, u Srpskoj ligi Vojvodina, fudbaleri Radničkog, na domaćem terenu nisu imali sreće i u 90. minutu, nakon pogotka Bulata, izgubili meč od gostiju iz Stare Pazove rezultatom 0:1.

Prva prilika na meču viđena je u 20. minutu, kada je nakon brze kontre gostiju priliku imao Milenković, ali je lopta završila tik pored gola. U nastavku vodila se rovovska borba na terenu sa dosta duela i prvu priliku Radnički je imao u 39. minutu kada je Kovačević centrirao, a Popov glavom poslao  loptu pored gola gostiju.

Odmah na početku 2. pluvremena imali su gosti stopostotnu priliku, ali je na sreću fudbalera Radničkog šut Milenkovića završio tik pored gola.

Imali su gosti u 55. minutu još jednu priliku, ali  je snažan šut Obadovića sa 20 metara sjajno zaustavio mladi golman Nosalj. Nakon kornera gostiju, koji je izveo Vitas, lopta stiže do kapitena Pađena koji glavom upućuje šut, ali opet je Nosalj bio na visini zadatka i odbranio gol.

U 69. minutu šutirao je Kvrgić sa 20 metara, lopta se odbila od odbrambenog igrača gostiju i stigla do Popova koji je desno iskosa šutirao tik pored gola.

Stevanović u 74. minutu kao iz topa sa 30 metara pogađa prečku, lopta stiže do Popova koji sa 5 metara šutira, ali njegov udarac blokira Ilić i sprečava siguran pogodak.

Posle prekršaja Janjatovića, izveli su gosti slobodan udarac u 90. minutu i onda Bulat glavom, kao grom iz vedra neba, pogađa  za konačnih 0:1.

U sledećem kolu fudbaleri Radničkog, 11. marta, gostuju ekipi OFK Bačka.

FK RADNIČKI ZRENJANIN:Nosalj, Edeljan, Janjatović, Kovačević, Rosić, Stevanović, Popov, Jeftić, Markoski, Kosović i Kvrgić. Zamenici igrača: Cvijetić, Marković, Dragojević, Kozić, Šemić i Bugarin.

FK JEDINSTVO: Jevtić, Simeunović, Ilić, Bulat, Obradović, Pađen, Milenković, Stanković, Matović, Jelović i Mrđa. Zamenici igrača: Duvnjak, Vitas, Kovač, Milanović, Knežević, Lazić i Uremović.