Sport- U subotu u Sportskoj hali u Aranđelovcu održan je tradicionalni međunarodni turnir “Aranđelovac open” na kom kom su karatisti Zadrugara osvojili 7 medalja.

Učestvovalo je oko 700 takmičara iz 8 zemalja u disciplini kate i sportske borbe. Karatisti Zadrugara iz Lazareva nastupili su sa pet takmičara u pojedinačnoj konkurenciji, kao i u ekipnoj konkureciji u disciplini sportske borbe.
U kategoriji seniorki preko 61 kg.i mlađih seniorki preko 61 kg. Dunja Rajić je osvojila zlatne medalje, u kategoriji pionirki do 32. kg Nađa Kljajić je osvojila zlatnu medalju.
U ekipnoj konkurenciji, pionirke (Kljajić Nađa, Mijailović Sofija, Milinović Helena i Matanović Mia) osvojile su zlatnu medalju.
Srebrene medalje osvojile su: Dunja Rajić u kategoriji juniorki preko 59 kg. i Milinović Helena u kategoriji pionirki preko 40kg.
Bronzanu medalju je osvojila juniorka Krstić Katarina u kategoriji do 53kg.

I u Staroj Pazovi sjajni
U nedelju je u Staroj Pazovi održan je tradicionalni međunarodni turnir, na kojem je karate klub Zadrugar nastupio sa 6 takmičara u sportskim borbama, koji su osvojili sedam medalja. Zlatne medalje osvojili su: Mijailović Sofija, Krstić Katarina i pionirke u ekipnoj konkurenciji (Kljajić Nađa, Mijailović Sofija, Milinović Helena i Matanović Mia). Srebrenu medalju osvojili su: Kljajić Nađa i Milinović Helena, a bronzanu, Matanović Mia i Stojičić Stanko.