Sport-  Petrovaradin je 19 . marta bio domaćin završnog turnira, prvenstva Vojvodine u odbojci za kadete, na kom su odbojkaši Proletera zauzeli  drugo mesto i plasirali se na državno Prvenstvo Srbije.

Na završnom turniru učestvovale su ekipe OK Vojvodina, OK Sombor, OK Proleter i OK Novi Sad.

„Naši momci poraženi su u finalu od Vojvodine rezultatom 3:0 u setovima. I ako su se trudili i dali sve od sebe na terenu, zasluženo je pobedu odnela ekipa Vojvodine, koja je dosta iskusnija od naših momaka. Čestitamo im na fer i korektnoj igri. Mi jesmo zadovoljni igrom naše selekcije i osvojenim drugim mestom na Prvenstvu Vojvodine, a samim tim i plasmanom na državno Prvenstvo Srbije. Naš kadet Jovan Tanasković dobio je priznanje za najboljeg blokera na turniru.Nastavljamo intenzivno da treniramo, radimo i usavršavamo tehniku. Uskoro će i maj mesec kada se održava državno prvenstvo za kadete“- istakli su treneri Predrag Tanacković i Darko Jančić.

Za ekipu  Proletera nastupali su: Zečar, Knežević, Pejački, Tanasković, Pražić, Štrbac, Jelisić, Kresić, Smiljanski, Zečić, Šuvački, Miladinović i Kučanda.