Sport- Danas su mladi odbojkaši OK Proleter ostvarili veliki uspeh osvojivši treće mesto na  pretpionirskom prvenstvu Srbije u odbojci. Osim što su osvojene bronzane medalje, dva igrača dobila su pojedinačne nagrade i to kapiten Nikola Funduk za najboljeg smečera, a Kosta Tančić za najboljeg primača na finalnom turniru Prvenstva Srbije u odbojci za pretpionirske selekcije.

„Prezadovoljan sam igrom naših dečaka, bili su odlični na terenu, pogotovo danas gde su pobedili ekipu OK Niš rezultatom 3:2 u setovima. Utakmica danas bila je sjajna, puna preokreta, deca su igrala kao tim i svim srcem im čestitam. To je dokaz kada nešto radimo i volimo ne može da izostane uspeh“, – rekao je trener Darko Jančić.

Devojčice su bile isto dobro. Ovo je za njih novo iskustvo, osvojile su 7 mesto što je isto veliki uspeh- istakao je Jančić.

Za tim pretpionira OK Proleter igrali su : Funduk, Tančić, Stankov, Stoiljkovski, Rakić, Nikin, Zarin, Nešić, Eremić, Šegrt, Đakovački, Popmijatov, Tripković i Kličković.