Sport- Fudbaleri Gradnulice, na domaćem terenu pred punim tribinama i u pravoj navijačkoj atmosferi, zasluženo su slavili protiv Naftagasa iz Boke rezultatom 3:0.

Prvi pogodak viđen je u 13. minutu, kada je Bojan Tumo probio po levoj strani i nakon centaršuta  lopta je na drugoj stativi stigla do Jovana Jevremova koji je odlično primio na grudi i poslao  iza leđa golmana gostiju Palfija za 1:0.

Slavlje Jovana Jevremova nakon prvog gola.

Pune tribine

U 23. minutu Buka probija po desnoj strani i na drugoj stativi pronalazi Miloševića koji glavom povisuje na 2:0. Gosti su zapretili kada je u 27. minutu Bukva glavom pogodio stativu domaćih.

Nastavila se inicijativa domaćih koji su konstantno pritiskali i u 42. minutu, nakon prekršaja, Tumo izvodi slobodan udarac sa 25 metara i desno iskosa pogađa bliži ugao golmana Palfija za ispostaviće se konačnih 3:0. Ovom  pobedom  ekipa Gradnulice napravila je veliki korak ka  baražu za popunu Područne lige Zrenjanin.

 

FK Bilećanin iz Sečnja, kolo pre kraja prvenstva, pobedom nad ekipom zrenjaninskog  Borca od 4:0 osvojio je naslov prvaka i plasman u Područnu ligu.

OFK Gradnulica: Jevremov, Rakić, Tomin, Knežević, Jevremov J., Nikolić, Tumo, Buka, Milošević, Popov, Lalović. Zamenici: Markov, Vojnov, Petrović, Imbronjev, Marijanović, Korać i Stojišić.

FK Naftagas Boka: Palfi, Narančić, Tomin, Bukva, Cvetić, Srdić, Ivanov, Trišić, Šorak, Trišić S., Nađ. Zamenici: Špan, Fodor, Bošković, Sente, Žerajić i Jakšić.