Sport- Fudbaleri Radničkog, na domaćem terenu pred oko 150 gledalaca, ostvarili su veoma bitnu pobedu protiv Kabela iz Novog Sada rezultatom 3:0 i znatno uveličali svoje šanse u  borbi za opstanak u Srpskoj ligi.

Prvu priliku na meču imali su igrači Radničkog u 29. minutu, kada je Rosić sa ivice 16 metara odlično proigrao Jeftića, čiji je šut po zemlji odbranio golman gostiji Zuvić.


Gosti su brzo uzvratili nakon šuta Ružića, ali je golman Cvijetić bio na mestu i sigurno intervenisao.


Odmah na početku drugog poluvremena, u 48. minutu igrač domaćih Jeftić je vratio loptu u šesnaesterac, Bogdanović je hteo da vrati loptu svom golmanu koji je istrčao, ali je postigao autogol za 1:0.


U 59. minutu Marković je izbegao ofsajd zamku, napravio dribling i nesebičnim pasom proigrao Popova koji je prevario golmana Zuvića i pogodio za 2:0.


Kvrgić u 73. minutu odlično prolazi po levoj strani, proigrava Markoskog čiji šut golman Zuvić brani, a na odbijenu loptu natrčao je Jeftić i rutinski pogodio za ispostaviće se konačnih 3:0

Rezultate i tabelu pogledajte na našem portalu pod rubrikom Srbijasport OVDE

FK RADNIČKI ZRENJANIN:Cvijetić,Marković, Kovačević, Stevanović,Popov, Rosić, Markoski, Kosović, Šemić,Jeftić i Kvrgić. Zamenici igrača: Jović, Jonjev, Erdeljan, Kozić, Dragović, Janjatović i Brankov.

FK KABEL: Zuvić, Petrović, Bogdanović, Batos, Nović, Polovina, Ružić, Lučić, Kljajić, Lazić i Milanov. Zamenici igrača: Toroman, Drobljak, Novaković, Pavlica, Popović i Abadžija.