U zrenjaninskoj Gradskoj bašti, u petak, 30. juna, biće održana  specijalna projekcija filma “Pod zvezdama” režisera Sebastijena Tilera. Posetioci će imati priliku  da degustiraju francuske Ile de France sireve i vina taraških vinograda.

Srđan Golubović, naš poznati režiser  i kum ovogodišnjeg izdanja Festivala francuskog filma biće gost u petak u Gradskoj bašti.

Smotra posvećena francuskoj kulturi u organizaciji Francuskog instituta u Srbiji, a pod pokroviteljstvom kompanije MLEKOPRODUKT i ove godine biće upotpunjena degustacijom finih francuskih Ile de France sireva koje u Srbiji distribuira kompanija MLEKOPRODUKT kao deo grupe SAVENCIA.

Učešće kompanije MLEKOPRODUKT u ovom važnom kulturnom događaju koji slavi francusku filmsku umetnost još jedna je potvrda privrženosti principima društvene odgovornosti kroz aktivnu podršku kulturi i međunarodnoj umetničkoj saradnji.

Pogledajte program:

19.00h – Degustacija delikatesnih francuskih Ile de France sireva i vina taraških vinograda

19.00h – Nastup vokalne solistkinje Milice Dosković

21.00h – Projekcija filma „Pod zvezdama“

O filmu:

Od trenutka dok je još bio dete Jazid je imao jednu veliku strast, ravljenje peciva. Odgajan u hraniteljskim porodicama i domovima mladić će težiti da ostvari svoj san, da radi sa najčuvenijim poslastičarima i da postane najbolji u poslu.