U petak, 16. juna, trgovinski lanac GOMEX otvorio je jedan novi i jedan postojeći, renoviran objekat. Svoj prvi Gomex market dobili su građani Kule, dok će Klečani od sada, na staroj adresi, moći da pazare u novom, modernijem ambijentu.

Novootvoreni market u Kuli nalazi se na adresi Veljka Vlahovića 15 i raspolaže površinom od 286m2, od kojih je 214m2 rezervisano za prodajni prostor.

Objekat je opremljen po najsavremenijim standardima i osim bogatog asortimana od preko 4500 svakodnevno potrebnih artikala, potrošače na ovoj lokaciji očekuje kvalitetna usluga za koju će se pobrinuti 7 novozaposlenih radnika. Potrošači svoje kupovine mogu obaviti svih sedam dana u nedelji, od 7:00 do 21:00h.

Prodavnica trgovinskog lanca GOMEX, koja se nalazi u Kleku (na uglu Save Kovačevića i Vase Miškina), osvanula je u novom ruhu i ponovo je otvorena za potrošače. Pomenuti market će od sada imati sopstvenu pekaru, što je jedna od glavnih novina u odnosu na period pre renoviranja. Prilaz prodavnici je asfaltiran i postavljena je rampa za invalide, koja će ulazak olakšati i roditeljima sa dečjim kolicima. Unutar objekta, uklonjeni su postojeći zidovi, te je proširen i sam prodajni deo. To je dovelo do povećanja broja polica, većeg prostora za ponudu svežih kategorija i postavljanja većeg broja zamrzivača. Takođe, kompletno je zamenjena postojeća oprema – vitrine, kase, zamrzivači, odeljenje za mlečne proizvode i meso… Od ponedeljka do subote, market će raditi od 7:00 do 21h, dok će nedeljom biti otvoren od 7:00 do 20:00h.

Aktuelne akcije u Gomex trgovinama možete pogledati klikom ovde.