Foto: msport.rs

Sport- Na prvoj  utakmici baraža za popunu Vojvođanske lige ”Istok” FK Sloga iz Plandišta i Rusanda odigrali su na ravne časti rezultatom 3:3. Viđena je prava goleada, a putnik u viši rang znaće se u sredu 21. juna kada će se revanš odigrati u Melencima. 

Rusanda je dobro otvorila utakmicu i Marko Vukoje u 12. minutu doveo je  svoj tim u  vođstvo. U 22. minutu dosuđen je penal za goste, šutirao je kapiten Stanković, ali je golman Sloge Stevanović uspeo da  odbranio šut kapitena.

Četiri minuta kasnije, nakon kornera,  Vukoje je uputio udarac glavom, ali je  lopta, na sreću domaćih,  pogodila okvir gola.

U 37. minutu domaćini preko Dejana Lazarevića izjednačuju na 1:1. Do kraja prvog poluvremena prvo je Stevanov goste opet doveo u vođstvo, da bi Nedimović  poravnao rezultat na 2:2 na poluvremenu.

Nakon odlične asistencije Stankovića,  Maljukan, u 51. minutu, sa 15 metara udarcem po zemlji dovodi Rusandu u vođstvo od 3:2.

Domaći su ubrzo preko Radića, u 54. minutu, izjednačili na ispostaviće se konačnih 3:3.

Podsetimo, revanš je na programu u sredu 21. juna  od 17:30 h u Melencima.

FK Sloga: Stevanović, Samardžija, Nedimović, Lazarević, Crnogorac, Spremo, Tadić, Koruga, Albert (Caran), Radić, Stefanovski.

FK Rusanda: Mijatov, Davidov (Češljarov), Živanov (Mile Šarenac), Janković (Prec), Oljača, Nedeljko Šarenac, Vukoje (Radojev), Stanković, Maljukan, Stevanov, Petrov.