Sport- Fantastična dvanaestogodišnja članica mačevalačkog kluba „Omladinac“ Magdalena Ćika sezonu je  završila na prvom mestu  rang liste Evropske konfederacije do 14 godina.
Evropska konfederacija rang listu u kategoriji ženski mač sastavlja po rezultatima ostvarenim na devet različitih turnira širom Evrope. Magdalena je osvojila ukupno 102 boda nastupima na samo pet turnira koja su je dovela do titule najuspešnije. Na turnirima u Beogradu i Zrenjninu Magdalena je na najbolji način predstavila našu zemlju okitivši se zlatom. Bronzanu medalju je donela iz Osijeka, u Sofiji je bila zaustavljena na korak do medalje te je zauzela 6. mesto, dok se u Grčkoj Florini plasirala među 32 najbolje.
Ova mlada devojčica svoju mačevalačku karijeru počela je sa samo 8 godina u Novom Sadu, dok je od ove sezone članica zrenjaniskog Omladinca. Najbolja takmičarka Evrope pokazala je svoj potencijal i na Mediteranskim igrama održanim u Zagrebu  početkom godine kada nas je obradovala bronzom u kategoriji do 15 godina, a zlatna medalja na nedavno završenom šampionatu Srbije u kategoriji do 14 godina upotpunila je sezonu iz snova za Magdalenu.  Kao član kadetske reprezentacije Srbije, nastupala je ove godine, po prvi put, i na Evropskom Prvenstvu za kadete gde je u konkurenciji 5 godina starijih devojaka skupljala iskustvo za naredna velika takmičenja. .

„Kao klub, vrlo smo ponosni na Magdalenu! Sigurni smo da je ovo tek početak njene blistave karijere i da njeno vreme tek dolazi. “ – istakli su Magdalenini treneri  Veselko Dumitrov i Ana Sel.