U četvrtak 22. juna JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin vršiće radove na sanaciji havarije na fekalnoj kanalizacionoj mreži kod „Žutog mosta“ zbog čega će isti, kao i delovi dve ulice, biti privremeno zatvoreni za saobraćaj.

U četvrtak 22. juna JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin vršiće radove na sanaciji havarije većeg obima koja se dogodila danas na kanalizacionoj mreži, odnosno na dva potisna cevovoda koja se nalaze u asfaltu i idu preko „Žutog mosta“ u Zmaj Jovinoj ulici.

Tokom izvođenja radova koristiće se teška mehanizacija za uklanjanje putnih površina i sanaciju kvara, pa je zbog bezbednosti građana i radnika na sanaciji havarije neophodno privremeno zatvoriti saobraćaj na mestu izvođenja radova.

U vremenu od 7 do 17 časova za saobraćaj će biti zatvoren „Žuti most“, kao i ulice Zmaj Jovina od mosta do ulice Narodne omladine i Skadarska od raskrsnice sa ulicom Zmaj Jovina do Tamiške ulice.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin obeležiće pristupe zatvorenim ulicama i mostu odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom.