Povodom godišnjice uspešnog poslovanja Todorović centra, posetili smo ovaj centar i razgovarali sa Tanjom Todorović psihoterapeutom i master defektologom i osnivačem Todorović centra. Tanja nam je ovom prilikom prenela iskustva u dosadašnje radu.

„Izuzetno mi je drago da su Zrenjaninci ukazali poverenje Todorović centru te da su prepoznali koliko je pre svega važna prevencija i pravovremeni tretman, kao i briga o mentalnom zdravlju.

Ono po čemu je naš centar prepoznatljiv to je timski pristup. Naš rad je usmeren na sve starosne grupe, a naše usluge su psihoterapija, defektološka procena i tretman, logopedska procena i tretman, psihološka procena i tretman.

Utisak mi je da je psihoterapija Zrenjanincima postala deo mentalne higijene, i sve je veći broj dece, mladih i odraslih i parova koji se odlučuju na ovaj korak.

Ono što bih još istakla je defektološki i logopedski rad sa našim mališanima. Veliki je broj malaca koji su prošli naš program pripreme za školu, ali i onih sa kojima smo radili na celokupnom psihomotornom razvoju.

Ako govorimo o uspehu naš najveći uspeh su naši zadovoljni klijenti. Delatnosti kojima se bavimo kao što su psihoterapija i defektologija su zaista specifične i mi se zajedno radujemo svakom napredku naših klijenata, mi zajedno rastemo i ravijamo svoje potencijale. Terapeut i klijent su saveznici na tom putu“, rekla je psihoterapeutkinja Tanja Todorović.

 

Povodom godišnjce našeg centra odlučili smo da našim sugrađanima poklonimo besplatne logopedske  i psihoterapijske, psihološke konsultacije u petak,4. 08.2023.

Termini se zakazuju a broj termina je ograničen. Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona +381621631448 ili na mail todorovic.centar@gmail.com.

 

Više o Todorović centru moćete pronaći na sajtu www.psihoterapijazrenjanin.rs ili Facebook stranici i Instagram profilu

Detaljnije o uslugama i cenama koje nudi „Todorović centar“ pogledajte OVDE.

 

ADRESA

Žitni trg 12/2

23000 Zrenjanin

BROJ TELEFONA ZA ZAKAZIVANJE:

062/1631448

E MAIL

todorovic.centar@gmail.com