Od 1. januara polaganje za vozačku dozvolu B kategorije u uz prijavu ispita, lekarsko uverenje i polaganje prve pomoći, stajaće buduće vozače oko 95.000 dinara.

Još uvek imate priliku da dođete do svoje vozačke dozvole po staroj ceni i iskoristite NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI POPUST  u auto školi Mile B i V!

U auto školi Mile BiV očekuje Vas ljubazno osoblje i profesionalni instruktori sa dugogodišnjim iskustvom. Pored savremenih klimatizovanih i tehnički ispravnih vozila, polaznicima je obezbeđena sva potrebna literatura, kao i testovi koji će olakšati pripremu za polaganje teorijskog dela vozačkog ispita.

 Iskustvo od petnaest godina uspešnog rada auto škole Mile BiV iznedrilo je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači.

Auto škola Mile BiV osposobljava kandidate za vozače AM,A1,A, B, i F  kategorije, a nudi i posebnu pogodnost tzv. kondicione vožnje za vozače bez iskustva koji poseduju vozačku dozvolu, a nisu dugo vozili.

AKCIJA-AKCIJA-AKCIJA!!!

POLAGANJE ZA B KATEGORIJU NIJE MALA STVAR I TO SVAKAKO PREDSTAVLJA JEDAN OZBILJNIJI FINANSIJSKI PODVIG ZA VEĆINU SUGRAĐANA, IZ TOG RAZLOGA AUTO ŠKOLA MILE BiV POLAZNICIMA NUDI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI POPUST!

PLAĆANJE:

Plaćanje možete izvršiti u toku same obuke na više mesečnih rata-gotovinom, administrativnom zabranom, kao i čekovima građana.

 

Visok procenat prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima kao i dugogodišnje iskustvo instruktora.

Kroz auto školu Mile BiV prošao je veliki broj kandidata koji su postali uspešni i savesni vozači.

KONTAKT TELEFONI:

mob : 069 741 770
mob : 062 609 988

ADRESA :

Cara Dušana 3
23000 Zrenjanin