Na 21. Izbornoj skupštini gradske organizacije Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Zrenjanin održanoj 7. jula 2023. godine, izabrano je novo rukovodstvo koje će stranku voditi u naredne dve godine.

Umesto dosadašnjeg predsednika Gradskog odbora Bojana Kostreša, izabran je Dejan Čapo.

Njegov tim će činiti Aleksandar Marton, zamenik predsednika, Ankica Dostanić, potpredsednica i Vladimir Milošev, potpredsednik.

Izvršni odbor će u narednom periodu voditi Marko Stanimirović.

LSV je osnovana 14. jula 1990. godine, pod imenom Liga socijaldemokrata Vojvodine/Jugoslavije i od svog početka do današnjeg dana fokus delovanja su zalaganje za bolji život svih ljudi koji žive u Vojvodini i obezbeđenje uslova da ono što se u Vojvodini stvori, u Vojvodini i ostane. Zrenjanin je oduvek bio snaga Lige, a zrenjaninski ligaši i ligašice predvodnici aktivnosti, promena i borbe. Tako je i ovih dana kada zajedno sa građanima i drugim organizacijama protestujemo protiv nasilja u Zrenjaninu, Vojvodini, Srbiji.

Dejan Čapo je nakon što je izabran poručio da nam svima predstoji period borbe za promenu zrenjaninske katastrofalne vlasti i oporavka grada od 11 godina lošeg upravljanja, ali da će LSV – Vojvođani u narednom periodu svojim primerom pokazati kako se domaćinski upravlja gradom.