Sport- Fudbaleri Naftagasa i Zemuna, u okviru priprema, odigrali su kontrolnu utakmicu u kojoj su igrači Naftagasa, nakon preokreta, slavili rezultatom 3:1. 

Gosti bili nešto bolji u prvom poluvremenu i to su krunisali golom Pavlovića u 45.minutu. Na odmor se otišlo sa vođstvom Zemuna od 0:1. U nastavku tim iz Gornje varoši je promenio čitav tim što su domaći iskoristili i sa dva brza pogotka preokrenuli rezultat. Prvo je gol udarcem sa 20 metara postigao Miloš Savanović za 1:1. To je bilo u 50. minutu. Samo dva minuta kasnije kontra Elemiraca, asistencija Bačvanskog sa desne strane i egzekucija Miljana Milivojeva sa nekoliko metara za 2:1. Do trećeg pogotka domaćin je došao u 76.minutu posle polukontre i asistencije Savanovića za Bačvanskog 3:1. To je bio i konačan rezultat susreta.

Šef struke Zemuna Nikola Drinčić je posle utakmice rekao:

„Bila je ovo dobro utakmica za obe ekipe. U prvom poluvremenu smo bili bolji i došli do prednosti. Domaćin je u nastavku iskoristio neke naše slabosti i stigao do pobede“.

Previ trener Naftagasa Predrag Kandić je bio zadovoljan nakon pobede:

„Bila je ovo praktično po intenzitetu prava takmičarska utakmica. Gosti su u prvom delu bili nešto bolji, pogotovo na lopti i zasluženo došli do prednosti. Mi smo u nastavku preokrenuli i stigli do pobede. Mada treba reći da su u drugom delu Zemunci igrali sa drugom postavom. Ja sam takođe pružio šansu u nastavku velikom broju igrača“.

Do prvenstva je ostalo još par nedelja. Zemun u Srpskoj ligi „Beograd“ ima velike ambicije i jasno je da je cilj prvo mesto i plasman u Prvu ligu. Sa druge strane Naftagas je u Srpskoj ligi „Vojvodina“ takođe jedan od kandidata za visok plasman.

Izvor: msport.rs