Sport- Minulog vikenda  30.06. i 01.07., u velikoj hali “Spensa” u Novom Sadu, održano je Prvenstvo Srbije za seniore u sva tri oružja. Ovo je ujedno bilo i poslednje takmičenje za ovu sezonu. Takmičari MK „Omladinac“ i ovog puta pokazali su veliku spremnost osvojivši ukupno 6 medalja.

Prvog dana na programu bili su sablja za muškarce i žene, kao i mač za muškarce u  pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Omladinci su izmerili svoju snagu u sastavu ekipe Bundalo, Šipovac, Vrbajac, Milošević sa timom iz beogradskog Silnog gde su bili poraženi u finalnoj borbi rezultatom 45-30 i time zauzeli drugo mesto. Već drugog dana takmičenja kada su na programu bili floret za muškarce i žene, kao i ženski mač, takmičari MK Omladinca bili su mnogo uspešniji.

Na korak do titule šampiona Srbije, vicešampioni bili su sledeći:
Mila Zorić floret žene
Dina Karavidin floret muškarci
Ekipno floret za muškarce u sastavu Bundalo, Karavidin i Kantar.

Bronzane medalje osvojili su Danijela Ilić u maču kod žena, kao i Kosta Kantar u floretu kod muškaraca.

Iza nas je jedna od najboljih sezona u proteklih nekoliko godina. Jedan smo od klubova sa najvećim brojem medalja kako na domaćim tako i na inostranim turnirima. Takmičarima sledi pauza tokom leta kako bi se odmorili ali već sredimo avgusta meseca primpremamo se za narednu još uspešniju sezonu dok će se reprezentativci uputiti na nacionalni kamp.