Zrenjanin- Zbog izvođenja radova JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin na izgradnji priključaka koji vode od novoizgrađene ulične vodovodne mreže u Čontikarskoj ulici do šahtova objekata u istoj, pomenuta ulica će od 04. septembra do 04. oktobra biti zatvorena za saobraćaj.

U okviru aktivnosti na rekonstrukciji vodovodne mreže na potezu Karađorđev trg, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će u ponedeljak 04. septembra započeti radove na izgradnji vodovodnih priključaka u Čontikarskoj ulici koji vode od novoizgrađene vodovodne mreže do šahtova svih objekata korisnika u toj ulici.
Zbog potrebe izvođenja radova Čontikarska ulica, koja je jednosmerna, biće od 04. septembra do 4. oktobra zatvorena za saobraćaj iz pravca Sarajevske i Kaćanske ulice. Kretanje motornih vozila, u skladu sa radovima na terenu, biće omogućeno samo stanovnicima pomenute ulice.
Radovi na izgradnji priključka obuhvataju kopanje rova koji vodi od novoizgrađenog uličnog voda do šahta objekta korisnika, postavljanje nove vodovodne cevi priključka i spajanje iste na ulični vod i na unutrašnju mrežu korisnika u vodovodnom šahtu.
Zbog gore navedenog pozivamo korisnike da omoguće ulazak u dvorišta radnicima JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin i pristup vodovodnim šahtovima, kao i da očiste šahtove od svega što bi otežalo ili onemogućilo povezivanje novog vodovodnog priključka na mrežu korisnika.
Zbog potrebe izvođenja radova postoji mogućnost da dođe do povremenih kraćih prekida vodosnabdevanja u Čontikarskoj ulici.
JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin se zahvaljuje stanovnicima Čontikarske ulice na saradnji, strpljenju i razumevanju dok traju navedeni radovi na izgradnji vodovodnih priključaka.