Body space studio  u Zrenjaninu pruža lasersku lipolizu, popularnu Laser Lipo, koji je potpuno neinvazivan i neškodljiv po zdravlje. Jedan tretman traje od 30 do 45 minuta.

Dejstvo lasera se izvodi na ciljanoj regiji po izboru. Tretmani se mogu primenjivati na različitim regijama tela (npr. stomak, noge, kukovi, ruke, prema želji klijenta), a ponavljaju se 2-3 puta nedeljno. U zavisnosti od regije i stanja tela preporučuje se od 5 do 10 tretmana, pri čemu između tretmana treba praviti razmake 3 do 5 dana.

REVOLUCIJA U OTKLANJANJU SALA I ZATEZANJA KOŽE BEZ NEŽELJNIH DEJSTAVA

Laserska lipoliza, popularno nazivana Laser Lipo, je  neinvazivna procedura za otklanjanje lokalizovanih masnih naslaga sa različitih delova tela, a predstavlja revolucionarni skok u remodelovanju i zatezanju kože!

MASNE NASLAGE VELIKI PROBLEM LJUDIMA PRI SKIDANJU KILIGRAMA

Masne naslage su otporne na dijete i treninge, zbog čega predstavljaju najveći problem ljudima koji pokušavaju da se reše viška kilograma i da dostignu figuru o kojoj su oduvek sanjali.

Uporne naslage uspešno se redukuju uz upotrebu laserske lipolite, a ovaj tretman koristi se kod osoba  različitih godina i zdravstvenog stanja, bez neželjenih efekata, što je ogromna prednost u odnosu na tradicionalnu liposukciju.

POGLEDAJTE TRETMANLASERSKE LIPOLIZE  U BODY SPACE STUDIJU U ZRENJANINU    OVDE

IZVANREDNA SVOJSTVA LASERSKE LIPOLIZE 

Ono što zaista izdvaja lasersku lipolizu je njena izvanredna sposobnost da postigne pažljivo oblikovane i precizno definisane rezultate istovremeno umanjujući vreme oporavka i rizike koji su često povezani sa konvencionalnim metodama liposukcije. Zbog toga ona može da bude korisna širokom spektu pacijenata i ljudima koji traže efikasna, dugoročna i uspešna rešenja za svoje estetske probleme.

PREDANOSTI LASERSKE LIPOLIZE

Značajno smanjenje masnih naslaga tretirane regije

Poboljšanje kvaliteta kože

Povećana elastičnost kože

Smanjenje obima struka

Zategnuti izgled tela

Zdraviji i lepši izgled

Zakažete svoju besplatnu konsultaciju i prepustite se stručnim timu BODY SPACE STUDIA koji će sa uraditi sve da i vi izađete sa osmehom.

RollMassage

Iskoristite sve benefite RollMassage koja je  najnoviji trend oblikovanja tela. Limfna drenaža se izvodi drvenim valjcima na rotirajućem bubnju koji efikasno smanjuju celulit i omogućava sagorevanje viška masti. Dodatna upotreba infrared crvenih lampi, kolagen i hromoterapijskih lampi poboljšavaju efekte tretmana.

Revoluciju fitnesa u Zrenjaninu doneo nam je Body space studio spravama najnovije generacije, na kojima celokupni trening traje samo 30 minuta, a efekat je trostruko veći od efekta treniranja u teretani.

Za samo 30 minuta sagorećete od 1.000 do 1.500 kalorija.

VEŽBAJTE NA NAJSAVREMENIJIM SPRAVAMA

Treninzi su namenjeni ženama, muškarcima, sportistima, svim osobama koje žele da na najbrži način smršaju, zategnu se i poboljšaju svoju fizičku formu.

InfraCouch

InfraCouch je najsavremenije fitnes rešenje za kardio treninge. Ova moćna kapsula sadrži infracrvene zrake koji ubrzavaju proces sagorevanja masti, hromoterapiju koja povoljno utiče na energiju i stanje organizma, aromaterapiju i kolagen lampe.
Dok trenirate, imate i terapijske benefite, koji su ogromni za naše telo. Kolagen lampe će učiniti Vašu kožu lepšom i zaustaviti proces starenja.

VacuCabin

VacuCabin je kabina modernog dizajna sa ugrađenom trakom za trčanje. Sprava zadaje virtuelni trening, vakum pruža otpor a kabina se zagreva na 50 stepeni uz pomoc infrared crvenih zraka. Ova tehnogija je osmišljena da pruži maksimum kardio treninga, gde osoba birajući brzinu i nagib trake može skinuti za 30 minuta izmedju 1.000 i 1.500 kalorija. Traka takođe sadrži kolagen lampe, aromaterapiju i hromoterapiju.
Vaš kardio trening će biti pretvoren u prijatno iskustvo.

GRUPNI I PERONALNI TRENINZI U BODY SPACE STUDIU

Grupne i personalne treninge u Body Space Studiu drži Željko Bojanić, koji se bavi fitnesom već 17 godina.

-Treninzi se izvide u malim grupama, kako bi žene imale komfor i osećaj poluindividualnog treninga

-Cena grupnih treninga iznosi 3000 dinara na mesečnom nivou

-Izvode 3 puta nedeljno, ponedeljkom, sredom i petkom, u terminima od 19 časova i traju sat vremena.

 

 

ZAPRATITE FACEBOOK STRANICU  BODY SPACE STUDIJA I  INSTAGRAM PROFILU

KONTAKT

0621260730

ADRESA

Pavla Aršinova