Ovogodišnji polumaraton donosi brojne atrakcije i discipline za sve uzraste i nivoe fizičke spreme, pa pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže!

Discipline na 7. Gomex Zrenjaninskom polumaratonu:

Polumaraton (21km): Za one hrabre trkače spremne na izazov polu-maratona, pripremili smo stazu koja će vas provesti kroz najlepše delove grada Zrenjanina.

Trka zadovoljstva (7km): Ova trka je savršena prilika za sve koji vole rekreaciju, šetnju ili laganu trku. Pridružite se i prošetajte ovu prelepu stazu!

Štafetna trka (3x7km): Pozivamo timove da se okupe i takmiče u štafetnoj trci, gde svaki član prelazi po 7 kilometara staze. Timski duh je ono što će vas gurati napred!

Nordijsko hodanje (7km): Ovo je nova disciplina na našem polumaratonu koja će testirati vašu izdržljivost i tehniku nordijskog hodanja. Pridružite se i oprobajte se u ovom izazovu!

 

Kako se prijaviti:

Prijave su otvorene do ponedeljka, 25. Septembra do 12h, i možete ih izvršiti na zvaničnoj web stranici trka.rs. Ne propustite priliku da budete deo ove sportske manifestacije i izazovete sebe na stazi.

Specijalni gost – Prljavi inspektor Blaža:

„Ove godine, imamo čast da vam predstavimo našeg specijalnog gosta i voditelja – Prljavog inspektora Blažu! Ovaj neustrašivi detektiv dolazi da se druži sa svima vama i da vam ulepša ovu sportsku manifestaciju. Prljavi inspektor Blaža će vas iznenaditi svojim humorom i zabavom, i sigurno će vas inspirisati da damo sve od sebe na stazi!

Trenutno je prijavljeno gotovo 700 prijavljenih trkača, ali ima još mesta za vas.

Inspektor Blaža nam je postavio izazov…da li ćemo stići do 1000 prijava!? Pridružite se ovom nezaboravnom događaju i postanite deo Gomex Zrenjaninskog polumaratona!

Ne zaboravite da označite datum 1. oktobar u svojim kalendarima i spremite se za sportsku avanturu u Zrenjaninu. Vidimo se na startnoj liniji!

Želimo da pozovemo i sve sugrađane da se pridružite našem događaju. Osim trkača koji će pretrčati različite discipline, vaša podrška i ohrabrenje pored staze su od neprocenjive važnosti!

 

Vaša prisutnost i aplauzi mogu dodatno motivisati trkače da daju sve od sebe. Bilo da dolazite sami, sa porodicom, prijateljima ili komšijama, atmosfera će biti nezaboravna.

Ponesite svoje transparente, zastave i bučne navijačke rekvizite kako biste stvorili pravi sportski duh duž cele staze. Bodrite trkače, smehom, aplauzima i pozitivnom energijom. Vaša podrška će im pomoći da savladaju sve izazove na putu do cilja.

Ne zaboravite da se pridružite i našem specijalnom gostu – Prljavom inspektoru Blaži na trgu, koji će svojom prisutnošću dodatno začiniti atmosferu i učiniti ovaj događaj nezaboravnim.

Pokažimo zajedništvo i podršku našim hrabrim trkačima. Vidimo se pored staze 1. oktobra i zajedno stvorimo nezaboravan dan“, poručuje ekipa Gomex Zrenjaninskog polumaratona.